Obserwuj nas na Facebook

Znamy pierwszą parę półfinałową PLTZ

IMG_20161121_180021_resized_20161121_093459403

 

 

 

 

 

W dniu dzisiejszym (poniedziałek) odbyły się dwa mecze ćwierćfinałowe. W pierwszym spotkaniu Jacek Bartosik, pewnie wygrał z zawodnikiem, który zajmując dziewiątą pozycję a więc pierwszą poza ósemką, dającą awans do Play-off, ale przez poważną kontuzję drugiej rakiety Poddębic Łukasz Misiaka, zastąpił go w ćwierćfinale. W drugim wieczornym meczu, spotkali się dla siebie niewygodni rywale. W pierwszej edycji meczu o III miejsce, Łukasz Ciałkowski ograł na BOSAKA Szymona Manię i zdobył brązowy medal, niestety dla niego w dzisiejszym spotkaniu to Szymon się zrewanżował i po ciężkim boju awansował do półfinału. We wtorek odbył się trzeci pojedynek ćwierćfinałowy, gdzie Damian Dominowski wygrał pewnie z Grzegorzem Bieniasem i tym samym znalazł się już w półfinale.

 

Mecze ćwierćfinałowe

 

Bartosik Jacek – Galoch Dariusz 2:0 (6:3 6:1)

 

Mania Szymon – Ciałkowski Łukasz 2:0 (6:4 6:2)

 

Dominowski Damian – Bienias Grzegorz 2:0 (6:1 6:3)

 

Twardowski Dariusz – Jeziorski Andrzej

 

 

PÓŁFINAŁY

 

Bartosik Jacek – Mania Szymon

 

Dominowski Damian – ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zobacz także

LIGA HALOWA W WARTKOWICACH – III KOLEJKA

XIII EDYCJA LIGA HALOWA W WARTKOWICACH  Sezon 2024/25′   III KOLEJKA 06 grudnia (PIĄTEK) 2024 r.  18:00 SKF KS GROM POWODÓW – Ludzie Kochani Premium . 18:30 WFC WARTKI –

Nabór na kursy UEFA B i UEFA C

Ta informacja z pewnością ucieszy trenerów, którzy chcą podwyższyć swoje kwalifikacje. ŁZPN ogłasza nabór na nową edycję kursów UEFA B i UEFA C. Odbędą się one w Łodzi, a harmonogram

Jarmark Bożonarodzeniowy w Ogrodzie Zmysłów

Uwaga!!! Uwaga!!! Dokładnie za miesiąc – 14 grudnia – na terenie Ogrodu Zmysłów w Poddębicach będzie czekać na Państwa kolejna, wyjątkowa niespodzianka!!! Stragany pełne rękodzieła, wyrobów artystycznych, rzemiosła, kulinarnych przysmaków i